fbpx
 

Liity tiimiin

Aten eduskuntavaalikampanjaan voit osallistua seuraavilla tavoilla:

 

Mukaan vaalitiimiin pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen atte@attekaleva.fi. Voit myös lähettää Atelle kaveripyynnön Facebookissa ja pyytää lisäämään Vaalitiimi-ryhmään.

 

Osallistumalla kenttätyöhön, josta ilmoitetaan FaceBookissa Aten vaalitiimissä ja sähköpostitse lähetettävässä viikkokirjeessä. Kampanjamateriaalia eli  liivejä, kasseja, vaaliesitteitä ja käyntikortteja on saatavissa ottamalla yhteyttä Miikkaeliin.  Kotiintoimituslupaus! Rohkeasti puhelin siis käteen ja soittamaan Miikkaelille (miikkael@attekaleva.fi tai 040 5903693).

 

Vaaliesitteiden jako kotitalouksiin eli luukuttaminen. Iltalenkin tai vaikka aamukävelyn yhteydessä voi samalla tehdä kampanjaa. Materiaalia tähänkin saa Miikkaelilta. Kun tiedät mille alueelle haluat esitteitä jakaa, pyydämme ilmoittamaan tästä Teemu Liikaselle (teemu@attekaleva.fi). Liikunta kannattaa aina!

 

Tykkää, kommentoi ja jaa Aten postauksia sosiaalisessa mediassa. Kerro Aten ehdokkuudesta ja suosittele Attea ystäville ja tutuille.

Atte Kaleva

atte(at)attekaleva.fi

Facebook: facebook.com/attekaleva

Twitter: @AtteKaleva

Puhelin: +358 45 600 2480

Instagram: instagram.com/attekaleva

Tue kampanjaa

Tue kampanjaa tukiyhdistykseni pankkitilille

Saaja: Menestyvä Suomi ry

 

Nordea FI46 1745 3000 1892 50

tai MobilePay:lla numeroon 44733

 

Vaalirahoituksesta annetun lain mukaisesti tukiyhdistys julkistaa kaikkien 1500 euroa tai enemmän lahjoittaneiden nimet. Lähtökohtaisesti emme julkista alle 1500 euroa lahjoittaneiden nimiä, ellei lahjoittaja erikseen sitä halua. Sama tukija saa lahjoittaa enintään 6000 euroa. Ulkomaista tukea saamme ottaa vastaan vain yksityishenkilöiltä.