fbpx
 

Liity tiimiin

  Aten eduskuntavaalikampanjaan voit osallistua seuraavilla tavoilla:

   

  Mukaan vaalitiimiin pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen atte@attekaleva.fi. Voit myös lähettää Atelle kaveripyynnön Facebookissa ja pyytää lisäämään Vaalitiimi-ryhmään.

   

  Osallistumalla kenttätyöhön, josta ilmoitetaan FaceBookissa Aten vaalitiimissä ja sähköpostitse lähetettävässä viikkokirjeessä. Kampanjamateriaalia eli  liivejä, kasseja, vaaliesitteitä ja käyntikortteja on saatavissa ottamalla yhteyttä Miikkaeliin.  Kotiintoimituslupaus! Rohkeasti puhelin siis käteen ja soittamaan Miikkaelille (miikkael@attekaleva.fi tai 040 5903693).

   

  Vaaliesitteiden jako kotitalouksiin eli luukuttaminen. Iltalenkin tai vaikka aamukävelyn yhteydessä voi samalla tehdä kampanjaa. Materiaalia tähänkin saa Miikkaelilta. Kun tiedät mille alueelle haluat esitteitä jakaa, pyydämme ilmoittamaan tästä Teemu Liikaselle (teemu@attekaleva.fi). Liikunta kannattaa aina!

   

  Tykkää, kommentoi ja jaa Aten postauksia sosiaalisessa mediassa. Kerro Aten ehdokkuudesta ja suosittele Attea ystäville ja tutuille.

  Atte Kaleva

  atte(at)attekaleva.fi

  Facebook: facebook.com/attekaleva

  Twitter: @AtteKaleva

  Puhelin: +358 45 600 2480

  Instagram: instagram.com/attekaleva

  Tue kampanjaa

  Tue kampanjaa tukiyhdistykseni pankkitilille

  Saaja: Menestyvä Suomi ry

   

  Nordea FI46 1745 3000 1892 50

  tai MobilePay:lla numeroon 44733

   

  Vaalirahoituksesta annetun lain mukaisesti tukiyhdistys julkistaa kaikkien 1500 euroa tai enemmän lahjoittaneiden nimet. Lähtökohtaisesti emme julkista alle 1500 euroa lahjoittaneiden nimiä, ellei lahjoittaja erikseen sitä halua. Sama tukija saa lahjoittaa enintään 6000 euroa. Ulkomaista tukea saamme ottaa vastaan vain yksityishenkilöiltä.